Суспільство

Через політичні ігрища у людей хочуть забрати воду (Фото)

Селяни із Загорівки та Куковичів Менського району обурені діями керівництва Менської ОТГ, які змусили очільника Куковицького сільгоспкооперативу Сергія Нужняка перекрити воду, яку господарство, крім власних потреб, надає людям. Плата символічна – менше 10 гривень на місяць за необмежену кількість. Люди водою задоволені, не нарікають.

Проте, за словами селян, до Менської ОТГ чомусь звертається місцева діловод Анна Панченко із надуманими скаргами людей на воду. Куковицькому сільгосппідприємству нічого не залишається, як перекрити воду та зібрати збори села, де люди, а не корупціонер-радикал Геннадій Примаков, мали б визначитися, чи потрібна їм вода.

Під час обговорення на зборах люди вирішили, що вода їм потрібна і вона насамперед є технічною, тобто використовується для потреб господарства, прання тощо. А вже за власним бажанням, хто хоче, може використовувати її для харчових потреб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розгляд апеляційної скарги в справі Примакова-Гайдукевича відкладено

Діловод Анна Панченко попросила вибачення у громади за створену ситуацію, й одразу того ж дня водопостачання було відновлене. За словами керівника СК «Куковицьке» Сергія Нужняка, така провокація була організована керівником ОТГ Геннадієм Примаковим, щоб дискредитувати його в очах громади.

Ще статті по темі

Back to top button