Суспільство

Через введення воєнного стану грудневі вибори в ОТГ можуть не відбутися

Про це заявив виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан під час п’ятого Національного прес-клубу реформ «Децентралізація: результати, виклики і перспективи», який сьогодні, 26 листопада, проходить у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батуринська, Козелецька та Любецька громади розповіли про свої стратегічні плани

– Будемо сподіватися на краще. Ризики, що вибори можуть не відбутися, є. Тоді громадам доведеться перейти на прямі міжбюджетні стосунки, – зазначив Олександр Слобожан. Виконавчий директор АМУ зауважив, що варто дочекатися сьогоднішнього рішення Верховної Ради.

На Чернігівщині у грудні мають відбутися вибори у Коропському, Борзнянському, Варвинському, Чернігівському, Ніжинському та Ріпкинському районах.

До речі, в заході мав брати участь Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, однак через ситуацію, що сталася напередодні в Азовському морі, він не з’явився. У прес-клубі беруть участь журналісти регіональних ЗМІ з усіх регіонів України.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Ноам Хомский: 10 способов управления массами
    «… Постоянно отвлекать внимание граждан от настоящих социальных проблем, переключая его на темы, не имеющие реального значения. Добиваться того, чтобы граждане постоянно были чем-то заняты и у них не оставалось времени на размышления; с поля – в загон, как и все прочие животные.» ( Н. Хомский цитата из книги «Тихое оружие для спокойных войн»)

Back to top button