Суспільство

Чернігівець хоче пересадити пенсіонерів на окремий маршрут

Створити окремі маршрути тролейбусів для безкоштовного пересування пенсіонерів, – петиція з такою назвою була зареєстрована у відповідному розділі на сайті Чернігівської міської ради.

«Пропоную створити окремі маршрути тролейбусів для безкоштовного пересування пенсіонерів. Створення окремих маршрутів тролейбусів не суперечить постанові Кабінету Міністрів України від 17 травня 1993 р. № 354 Про безплатний проїзд пенсіонерів на транспорті загального користування. Я маю на увазі створення маршрутів із позначкою П (пільговий або пенсіонер). Це не суперечить чинній постанові, також розвантажить маршрути тролейбусів від зайвого навантаження та збереже тролейбуси від подальших несправностей, пов’язаних із перевантаженням на маршрутах», – пише автор петиції Андрій Кобжев.

До кінця збору підписів залишилось 30 днів

Станом на 9 січня петицію ніхто не підписав.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Господи, столько лет живу на белом свете никогда пенсионеры не так мешали, зачем отдельные троллейбусы, создайте гетто и заселите туда пенсионеров и вас сразу станет жить легче.

  2. И сколько пенсионер будет ожидать этого единственного троллейбуса которого пустят один по городу?

  3. Дело в том , что пенсионеры постоянно катаются без надобности в троллейбусах. Ездят цены сравнивают в различных магазинах и т.д.

  4. Вы все будете пенсионерами. Уважайте людей пенсионного возраста, это они всё это построили и создали. Человек который предлагает такие идеи, не имеет не ума, не стыда, не совести. Требуйте от власти покупки дополнительных троллейбусов а не дополнительных фонтанов!

Back to top button