Суспільство

Чернігівець пропонує захищати працівників громадських закладів від вірусу

«Зобов’язати працівників, які працюють у місцях масового скупчення людей, використовувати засоби захисту від розповсюдження вірусів», – петицію з такою назвою розмістив на сайті міськради чернігівець Микола Андросович.

Він пропонує висунути офіційну вимогу використовувати індивідуальні засоби захисту для тих працівників, які вимушені контактувати зі значною кількістю людей. Це співробітники ринків, супермаркетів, працівники громадського транспорту тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівський інфекціоніст розповіла, кому треба носити маски в період застуд

Також він пропонує регулярно дезінфікувати місця масового скупчення людей.

«Уявімо випадок, коли один із продавців отримає зараження від когось іншого, а потім протягом тижнів працюватиме серед великої кількості людей, розповсюджуючи хворобу серед інших людей.

Я був вражений, коли відвідав Центральний ринок (молочний і м’ясні павільйони), де єдине, що нагадувало про ту небезпеку, яка зараз поширюється по всьому світу, це повідомлення формату А4 на вхідних дверях, яке до того ж ще й неможливо було прочитати, оскільки друк був найгіршої якості, що не давало змогу розпізнати хоч одне слово, окрім заголовку «Коронавірус», – йдеться в петиції.

За добу петиція набрала 9 голосів із 250 необхідних.

89932949_724190951450414_2351543170640117760_n

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button