Суспільство

Чернігівець просить подбати про безпеку дітей біля 16-ї школи

Підвищений пішохідний перехід біля школи № 16 – петиція із такою назвою була створена у відповідному розділі на сайті Чернігівської міської ради.

«У зв’язку з неконтрольованим високим швидкісним режимом автомобілів на ділянці дороги від стадіону ім. Гагаріна і до перехрестя вул. Шевченка з вул. Рокоссовського, прошу розглянути питання про встановлення на світлофорі біля школи № 16 (вул. Шевченка, 93) підвищеного пішохідного переходу, як біля 3-ї школи, або встановити лежачого поліцейського», – пише автор петиції Андрій Христенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій проїхав на заборонений сигнал світлофора

Ця петиція спрямована насамперед на гарантування безпеки дітей, які щодня користуються цим переходом, коли йдуть до школи, та ризикують потрапити під колеса навіть на дозволений для пішохода сигнал світлофора.

«Світлофор і перехід на зазначеному місці водії зовсім не сприймають або ж не помічають, проїжджаючи на заборонений сигнал і з чималою швидкістю. На цьому проміжку дороги неодноразово збивали людей», – наголошує автор петиції.

До кінця збору підписів залишилось 28 днів.

Станом на 22 березня петицію підписали 5 осіб із 250 необхідних.

 

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. У нас, все дороги, сплошной «лежачий поліцейський».

  2. Світлофор є ще й поліцейського? Безпека дітей понад усе, але і міру треба знати. Біля 23 школи нема нічого — ось туди й треба кошти направити.

Back to top button