Суспільство

Чернігівка створює неймовірне веганське взуття

Зараз доволі актуальною темою стала підтримка місцевих виробників. Особливо в часи пандемії.

ЧЕline знайомить Вас з неймовірною чернігівкою – Христиною Амстердам, яка займається пошивом веганського взуття для дітей і жінок.

Як пише дівчина, спочатку її бренд відшивав лише дитяче взуття з натуральної шкіри, однак згодом замінили на якісну екошкіру і почали шити й жіноче взуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майстриня чаю: жителька Чернігівщини створює авторські екочаї з корисного різнотрав’я (Відео)

«Ще з дитинства я була схиблена на взутті. Любила його декорувати, навіть вручну міняла блискавку на чоботах. Кілька років тому мій чоловік підтримав мене і ми заснували бренд «Amstershoes». Спершу шили тільки дитяче взуття зі шкіри тваринного походження. Трохи пізніше почали з’являтися вже жіночі моделі. Через деякий час відбулися глобальні зміни в поглядах на багато речей і ми вирішили відмовитися від шкіри та вибрали для роботи якісний аналог серед екошкіри. Тепер ми сміливо можемо називатися брендом взуття без болю.

Поки нас можна знайти тільки в Інстаграмі. Серед планів — створити свій сайт і, можливо, відкрити маленьку затишну майстерню, до якої зможе завітати кожен охочий для примірки взуття або просто поговорити за чашкою чаю)», – йдеться в дописі.

116203705_892661751226650_4986493719772120550_o

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button