Суспільство

Чернігівщина у фактах: пекельна сесія, суд над Дериземлею і депутатський гламур

Прокуратура взялася за розслідування справи півторарічної давнини. Йдеться про візит громадських активістів до Чернігівського військового шпиталю, зокрема до керівника обласного військкомату Костянтина Нікуліна.

До міськради прийшло декілька десятків обурених чернігівців: представники спортивної спільноти міста невдоволені реформами від міської ради, внаслідок яких спортшколи фізкультурно-спортивних товариств залишаться без фінансування.

Щоб вирішити питання про звільнення з посади заступника мера Чернігова Олександра Кириченка, на сесії міськради проголосували за створення спеціальної комісії, яка перевірить усі нюанси, пов’язані з оборудками довкола реалізації програми освітлення Чернігова.

Під час реконструкції скверу Богдана Хмельницького в Чернігові археологи знайшли 5 поховань.

Науковець розповів про чупакабру на Чернігівщині.

На кінець року у Чернігові на 14 тисяць побільшало пільговиків.

Депутат Деснянської райради Роман Семешко звинуватив Ярослава Куца у брехні під час сесії Чернігівської міської ради і подарував йому відро.

Сьогодні в Деснянському районному суді мало відбутися засідання у справі депутата міської ради Андрія Дериземлі. Екс-біатлоніста звинувачують у корупції. Однак на суд він так і не з’явився, тож справу перенесли.

Пекельна сесія: гарячі питання і гострі обговорення.

 

Ще статті по темі

Back to top button