Суспільство

Чернігівщину засипає снігом

Спершу на Славутицькому та Ріпкинському напрямку випав сніг. Туди вже направили спецтехніку. Близько 11-ї негода дійшла до обласного центру. Впродовж дня сніжна погода поступово накриє усю область. ️На Чернігівщині очікується сніг та сніг з дощем, коливання температур з плюса на мінус. Можливе налипання мокрого снігу, льодовий дощ та утворення ожеледиці на покритті автодоріг.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернігівській області.

Дорожнє господарство області перебуває в режимі цілодобового чергування. Інспектори Служби автомобільних доріг виїжджають контролювати роботу підрядників, водночас за допомогою відеокамер відслідковують стан покриття на дорогах області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прогноз синоптиків і бажання чернігівців: якою має бути погода святкової ночі

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах та надання інформації щодо стану проїзду працює цілодобова гаряча лінія диспетчерської Служби автомобільних доріг у Чернігівській області: +38(0462)661893, +380952714374

Варто звернути увагу на аварійно-небезпечні ділянки доріг Чернігівщини з крутим підйомом та спуском, де водії вантажівок обов’язково мають використовувати ланцюги проти ковзання та заборонений рух автопоїздів.

Їх перелік за посиланням: https://ch.ukravtodor.gov.ua/…/tymchasove_obmezhennia….

На випадок погіршення погодних умов на дорогах Чернігівської області визначені місця відстою автомобільного транспорту.

Їх перелік за посиланням: https://ch.ukravtodor.gov.ua/…/perelik_stoianok_ta….

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button