Суспільство

Діти з Чернігова відвідали зоопарк

*Актуально

У Чернігові «Наш край» допоміг організувати поїздку до Менського зоопарку для дітей, які відпочивають у військово-патріотичному таборі «Я – українець».

Відвідати єдиний в Україні зоопарк, що розташований у райцентрі, допоміг депутат Чернігівської міської ради від «Нашого краю» Володимир Коваленко, забезпечивши транспортом. У Мені усім дітям вручили солодкі подарунки від районної організації ПП «Наш край». Керівник місцевого партійного осередку Володимир Булавко наголосив, що завжди охоче підтримує дітей.

За словами організатора табору, депутата Новозаводської районної ради від «Нашого краю» Олександра Стрішного, діти залишилися задоволені поїздкою й отримали чимало яскравих вражень від «знайомства» з різними тваринами та птахами. Тим паче, що колекція зоологічного парку поповнилася новонародженими дитинчатами різних видів тварин.

Як повідомлялося раніше, 16 червня поблизу Чернігова відкрився військово-патріотичний табір «Я – українець!». Зараз у таборі триває друга зміна, а 28 липня розпочнеться третя. Для дітей організовані активний відпочинок і змістовне дозвілля, спрямоване на військово-патріотичне виховання.

Серед учасників табору – також діти з багатодітних родин і воїнів АТО. Усі юні чернігівці проживають у військових наметах і харчуються з польової кухні. З ними працюють досвідчені та професійні вихователі. Заплановані екскурсії, вивчення історії рідного краю. Також учасники табору проходять курс виживання в екстремальних умовах.37364114_821132564761282_2487281888293552128_n

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button