Суспільство

Чернігівська фотограф розповіла про новорічні фотосесії

Новий рік – саме час для новорічних фотосесій, які потім цілий рік даруватимуть «ялинково-різдвяний» настрій.

ЧЕline вирішив поцікавитись у Анастасії Христенко, чернігівського сімейного фотографа, про вплив коронавірусу на фотосесії та «примхи» чернігівців щодо новорічно-різдвяного антуражу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимове весілля: чому не слід відмовлятися від казкового свята

«Порівняно з минулими роками новорічних фотосесій поменшало відсотків на 20. Причина – люди бояться заразитися коронавірусом. Часто від фотосесій відмовляються люди, в яких малі діти. Адже у фотостудії постійно проходять зйомки – різні фотографи, різні сім’ї, тому для багатьох це проблема.

Попри це, новорічні фотосесії все ж таки користуються популярністю. Фотографуються переважно в студії – біля різних ялинок, подарунків тощо. Триває сесія одну годину.

За останні два роки в мене була лише одна фотосесія на природі, на тлі снігу. Погода зараз дуже непередбачувана, тому неможливо запланувати  зйомку із засніженими пейзажами», – розповідає Анастасія Христенко.

За словами фотографа, переважну більшість зйомок замовляють через сімейні традиції. Тобто родина щороку фотографується на новорічно-різдвяні свята, залишаючи для себе пам’ять про них.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button