Чернігівська гартаначка: відомий кухар поділився унікальним рецептом

271925326_4912728065514819_5996358884847349903_n

Гартаначка – українська страва родом із Чернігівської області. Незвичайну назву ця страва отримала, бо її готували всією сім’єю – гуртом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Традиційна страва Чернігівщини увійшла до переліку нематеріальної спадщини

В оригінальному рецепті гартаначку готують на вогнищі в казанку, щоб аромат і смак були з димком. Але її можна адаптувати під сучасні реалії та приготувати вдома на плиті.

Тож відомий кухар Євген Клопотенко так і зробив, а ще додав в’ялену грушу, щоб отримати цей аромат і смак багаття. Рецепт приготування читайте за посиланням.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register