Суспільство

Чернігівська міськрада організовує тимчасову торгівлю на Ремзаводі і Шерсятнці

Питання надання дозволу для тимчасової торгівлі в мікрорайонах Ремзавод і Шерстянка для комунального підприємства «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради розглянуть на черговому засіданні виконавчого комітету.

КП «Паркування і ринок» зазначає, що до них неодноразово усно та письмово звертались суб’єкти господарювання та мешканці міста щодо упорядкування та належної організації торгівлі в зазначених районах.

Тому, мовляв, тимчасова організація торгівлі КП «Паркування та ринок» буде спрямована лише на задоволення потреб у дешевих та доступних споживчих товарах найбільш незахищених верств населення в окремих районах м. Чернігова.

Рішенням виконкому передбачається надати дозвіл КП «Паркування та ринок» строком на 6 місяців організувати торгівлю з продажу продовольчої та непродовольчої продукції від виробників, щоденно, за адресами: м. Чернігів, по проспекту Миру, 194 біля колишньої території заводу «Жовтневий молот»; м. Чернігів, район Шерстянка по вулиці Текстильників, 5, біля підземного переходу «Шерстянка».

Ще статті по темі

Back to top button