Суспільство

Чернігівська «Укрпошта» відновила роботу двох відділень стаціонарного зв’язку

На оперативній нараді в облдержадміністрації керівник філії Чернігівської дирекції ПАТ «Укрпошта» Олена Дорошенко представила результати аналізу роботи поштових відділень області.

Провести відповідний моніторинг було вирішено на попередній нараді з головою ОДА Олександром Мисником.

Про це повідомляють у департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

— Минулого тижня Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном і Генеральним директором ПАТ «Укрпошта» Ігорем Смілянським дав доручення забезпечити доставку пенсій, припинити звільнення листонош і зберегти відділення у сільській місцевості.

Кожен район має чітко проаналізувати власні проблеми у цій сфері та знайти шляхи їх вирішення. Зокрема йдеться про встановлення покажчиків будинків і вулиць (усе зроблено лише в Корюківській ОТГ); підбір кадрів; оренду приміщень на пільгових умовах; збільшення передплати періодичних друкованих видань тощо.

Оперативність виконання роботи багато в чому залежить від волі керівника району чи ОТГ. Наше спільне завдання: надання якісних послуг поштового зв’язку у будь-якому куточку області за будь-яких умов, — наголосив очільник облдержадміністрації

За словами Олени Дорошенко, сьогодні наявна мережа забезпечує надання всього спектру поштових, фінансових, комерційних та інших послуг поштового зв’язку, зокрема доставку поштових відправлень, періодичних друкованих видань, виплату пенсій та соціальних допомог, забезпечення передплати друкованих видань та оплату комунальних платежів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любецька громада проти закриття поштових відділень

—  Уже з 3 січня відновлять роботу два відділення стаціонарного зв’язку у Седневі (Чернігівський район) та Жадові (Семенівський район), — повідомила Олена Дорошенко, додавши: — У п’ятницю «Укрпошта» підписала договір на 2019 рік із Пенсійним фондом в області. Відтак, пенсії доставлятимуться вчасно: як додому, так і у відділення.2018_12_17_operative_narada (1)

Ще статті по темі

Back to top button