Суспільство

Чернігівська влада хоче судитися з Міністерством інфраструктури

Міський голова Владислав Атрошенко на засіданні виконкому дав доручення юридичному відділу розглянути можливість відсудити в міністерства гроші, які було виділено з міського бюджету на фінансування залізничної лікарні. Керівництво міста відмовилося надалі утримувати цей медичний заклад, що його свого часу урядовці зобов’язали передати на баланс міста.

«Це тягар для нас. Нераціонально для громади утримувати лікарню, – категорично заявив мер. – Ми готові працевлаштувати лікарів у медичних закладах міста».

Навколо залізничної лікарні останні два роки тривали судові тяганини. Наразі там залишилося лише шестеро лікарів, які обслуговують майже 4 тисячі колишніх і нинішніх працівників залізниці. Заклад має борг за спожите тепло понад 150 тисяч гривень і велику кількість приміщень у аварійному стані.

Водночас Владислав Атрошенко сказав, що влада готова забрати в комунальну власність будівлю лікарні, але за однієї умови. Чернігів має отримає ще й два гектари землі, на яких розташований медичний заклад.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Земельки оттяпать захотел Атрошенко! А щедрый такой — 6 врачей трудоустроит.. А кто будет 4 тысячи работников железной дороги лечить? Кто на этот вопрос ответит??

Back to top button