Суспільство

Чернігівські бійці за службу в Маріуполі отримали медалі «За відвагу та честь» (Фото)

Сьогодні вранці автобус із бійцями роти поліції спеціального призначення «Чернігів» прибув до рідного міста.

Про це ЧEline повідомили в секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

На Донбасі чернігівці виконували бойові завдання на передовій та охороняли стратегічні об’єкти, які підтримують життєзабезпечення Маріуполя.

На майданчику біля будівлі ГУНП у Чернігівській області спецпризначенців зустрічали керівництво Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, родичі та колеги.

Старший ротаційної групи — командир взводу, старший лейтенант поліції Андрій Чебоненко доповів заступнику начальника ГУНП у Чернігівській області підполковнику поліції Дмитру Лосю про виконання бійцями поставлених завдань та благополучне повернення додому.

Керівник привітав бійців із поверненням, подякував за сумлінне несення служби, але зазначив, що занадто розслаблятися не варто — попереду кілька важливих масових заходів, на охорону яких будуть залучатися й бійці спецроти «Чернігів».

Наразі заступник начальника ГУНП надав правоохоронцям короткочасну відпустку, аби ті відпочили вдома в родинному колі, привели себе в порядок та поласували домашніми стравами.

Варто зазначити, що протягом цієї ротації особовий склад спецпідрозділу був відзначений керівництвом ГУНП у Донецькій області та міського відділу поліції Маріуполя за дисципліну та професіоналізм у виконанні поставлених завдань. 19 бійцям підрозділу вручені почесні відзнаки оперативно-тактичного угруповання «Маріуполь» — медалі «За відвагу та честь», адже чернігівці завжди серед тих, кого командування сектору ставить за приклад.

Після завершення всіх офіційних заходів бійці вирушили здавати зброю та амуніцію й поспішили до своїх родин відновити сили, щоб приступити до виконання обов’язків уже на мирній Чернігівській землі.

Ще статті по темі

Back to top button