Суспільство

Чернігівські лісівники передали медикам продовольство, ліки та одяг

Від постійних шефів – рівненських колег чернігівським лісівникам надійшов черговий гуманітарний вантаж. Небезпечними дорогами його доставили рівненські мужні водії-волонтери Андрій Шевченко та Анатолій Гудков. Цього разу вони привезли чотири тони продовольства, необхідні для хворих і поранених ліки, а також одяг від німецьких волонтерів.

Начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Аніщенко і голова обкому профспілки працівників лісового господарства Наталія Кудласевич особисто подякували голові Рівненського обкому профспілки Володимиру Якимчуку за таку своєчасну допомогу.

Гуманітарним вантажем чернігівські лісівники поділилися з Чернігівською центральною районною лікарнею, яка найбільше постраждала від російських агресорів. Вкрай необхідні ліки та одяг від німецьких волонтерів з вдячністю прийняли медичний директор лікарні Володимир Чубич і старша медична сестра цього закладу Раїса Крищенко. Адже за весь період бойових дій окупанти блокували будь-яку допомогу, яка надходила до Чернігова.

Безумовно, цей необхідний гуманітарний вантаж, як і попередні, є важливим внеском в нашу спільну перемогу над знавіснілим ворогом. Бо Україна завдяки такій підтримці один одного та Європи вистоїть і неодмінно вижене російських загарбників з рідної землі.

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Ще статті по темі

Back to top button