Суспільство

Чернігівські патрульні допомогли водієві, у якого прямо за кермом стався інсульт

Учора вдень на своєму авто подружжя прямувало до Києва. Поблизу села Кіпті водієві раптово стало зле. Він припинив розмовляти і завмер. Зрозумівши, що трапилося, дружина самотужки намагалася вирівняти й зупинити некерований автомобіль, який маневрував дорогою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські патрульні допомогли чоловікові, який потрапив у біду (Відео)

Це побачили патрульні Сергій Круголь, Григорій Галенко, Олексій Євстратенко та Яна Котлобай, які несли службу на стаціонарному посту «Кіпті», що на автодорозі М-01. Вони звернули увагу на дивну їзду водія. Коли інспектори подавали сигнали зупинитися, в авто на ходу раптово відчинилися передні пасажирські дверцята і жінка почала кликати на допомогу.

124608120_2444363342534668_8173299328158740706_n

Інспектори кинулися наздоганяти автомобіль. На щастя, він зменшив швидкість, тому патрульний Григорій зміг відчинити водійські дверцята і допоміг жінці повністю зупинити транспортний засіб.

55-річний чоловік за кермом був у свідомості. Проте, він не розмовляв і майже не реагував на те, що відбувається навколо. Патрульні запідозрили, що у чоловіка інсульт, оскільки в нього були знерухомлені права рука й нога.

Не втрачаючи ні хвилини, патрульні Сергій та Олексій на службовому автомобілі доставили подружжя до лікарні. За деякий час чоловікові вже надавали допомогу медики. Діагноз підтвердився – у водія трапився інсульт. Наразі його стан поліпшується.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button