Суспільство (відео)

Чернігівські патрульні допомогли чоловікові, який потрапив у біду (Відео)

Учора, близько 23-ї години, на лінію «102» надійшло повідомлення, що людина потребує допомоги. В одній із квартир багатоповерхового будинку на вулиці 1-ї Гвардійської дивізії перебуває громадянин з інвалідністю – напівпаралізований 71-річний чоловік. Він сам і зателефонував до поліції та розповів, що впав з інвалідного візка і не може підвестися. За вказаною адресою одразу направили екіпаж патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські патрульні навчають жінок самооборони (Фото)

На місце прибув екіпаж у складі сержанта поліції Леоніда Кривича і двох капралів поліції – Сергія Гордійчука та Леоніда Потебні. Потрібна квартира знаходилася на першому поверсі, тому патрульні швидко зорієнтувалися та оцінили ситуацію.

Вікно було єдиним шляхом, щоб потрапити всередину. Зазирнувши крізь вікно, один із поліцейських побачив власника помешкання. Чоловік лежав на підлозі, він був при свідомості і також бачив охоронців порядку. Налагодивши контакт із дідусем, інспектори почали діяти.

За деякий час вікно вдалося відчинити і Леонід Потебня потрапив до квартири. Він одразу поцікавився у чоловіка, чи з ним усе гаразд. Отримавши ствердну відповідь, відчинив вхідні двері та впустив напарників.

Чоловіка посадили до візка та більш докладно розпитали про його стан. Дідусь скаржився на високий тиск, розповів, що раніше переніс інсульт. Йому одразу викликали «швидку допомогу».

З’ясувалося, що власник квартири живе сам. Готуючись до сну, почав пересідати з візка на ліжко і з власної необережності впав. Піднятися самостійно не зміг. Рідних і близьких немає. Доглядає його соцпрацівник, який приходить кілька днів на тиждень. Тому такої пізньої пори розраховувати на допомогу, окрім як поліції, чоловікові не було від кого.

Медики бригади швидкої допомоги оглянули старого чоловіка та надали необхідні консультації.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button