Суспільство

Чернігівські поліцейські влаштували дітлахам зимове свято на ковзанці (Фото)

Поліцейські ювенальної превенції спільно з ФСТ «Динамо» організували для дітей розважально-тренувальні заходи на ковзанці упродовж зимового тижня.

Учора поліцейські запросили на ковзанку до Центральному парку культури і відпочинку Чернігова два десятки дітей. До складу групи увійшли діти, що опинилися у складних життєвих обставинах, вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, що в селі Хмільниця, та діти учасників ООС. Чимало дітлахів уперше вийшли на лід і отримали незабутні враження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зарплати медиків: чи отримали лікарі Ніжина обіцяне підвищення (Відео)

За словами начальника відділу ювенальної превенції обласної поліції Оксани Огненко, упродовж поточного тижня діти визначених категорій зможуть абсолютно безкоштовно кататися на ковзанах.

– За сприяння ФСТ «Динамо» ми організували катання на ковзанах вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, дітлахів, що опинилися у складних життєвих обставинах, або без батьківського піклування, а також дітей воїнів АТО. Такі заходи наш підрозділ проводить щорічно. Ми прагнемо закріпити у свідомості дітей, що рух — це життя, і заняття фізкультурою та спортом є найбільш оптимальним видом дозвілля, що сприятиме їхньому розвиткові та успішності у дорослому житті. До кінця сезону також плануємо проведення змагань у зимових видах спорту, – каже Оксана Огненко.

Активне дозвілля на свіжому повітрі не лише приносить чудові емоції, а й формує по-справжньому дружні та довірливі стосунки між поліцейськими та їх підопічними.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button