Суспільство

Чернігівські правоохоронці відтепер чергуватимуть на блокпостах (Фото)

Бійці роти поліції особливого призначення «Чернігів» здійснюють чергову планову ротацію особового складу, що несе службу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Підтримати бійців перед далекою дорогою до Азовського узбережжя прийшли побратими, друзі та родичі правоохоронців. І хоча вони їдуть на Донбас не вперше, близькі не приховували свого хвилювання.

Проводжаючи бійців на Донбас, т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Дмитро Лось повідомив, що зона відповідальності чернігівських поліцейських на Донеччині, вочевидь, зміниться: замість сьогоднішніх обов’язків з охорони стратегічних об’єктів бійцям роти буде доручено нести службу на блокпостах.

Морально підтримати бійців та виконати почесну місію прибув на церемонію проводів поліцейських у довготривале відрядження на схід голова профспілки атестованих співробітників поліції ГУНП у Чернігівській області Ігор Поплавський. Він побажав успішної служби, а також вручив трьом поліцейським відзнаки цього громадського об’єднання — медалі «Відвага та мужність».

Побратими, родичі і друзі побажали бійцям гідно виконати поставлені завдання та з честю повернутися додому. Живими та здоровими.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button