Суспільство

Визначено орієнтовну дату засідання Громадської ради при ОДА

Учора, 13 листопада, президія Громадської ради при Чернігівській облдержадміністрації попередньо визначилася з датою проведення чергового засідання Громадської ради – 26 листопада.

На засідання запросять керівника Департаменту фінансів ОДА. Планується обговорити ситуацію, що складається на кінець року з виплатою заробітної плати працівникам бюджетної сфери області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корюківська ОТГ завершує процес приєднання до громади трьох сільських рад

Також серед питань, які заплановано розглянути, — два звернення: Чернігівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України та Громадської ради при виконавчому комітеті Ніжинської міської ради. Перше стосується освітньої галузі області у зв’язку з можливими змінами до законодавства, друге — загрози закриття у Ніжині протитуберкульозного амбулаторно-поліклінічного відділення.

Не залишає поза увагою Громадська рада і питання Ялівщини. Комітет з питань реалізації Програми «Зелене намисто Чернігівщини» ініціював проведення 20 листопада засідання за «круглим столом» на тему: «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина»: очікування та реальність».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button