Суспільство

Чернігівські «приватівці» провели вишиванковий флеш-моб

*Імідж

У «День вишиванки» співробітники Чернігівського РУ «ПриватБанку» обслуговували клієнтів у святковому українському вбранні. 17 травня 2018 року святкувався «День вишиванки» — всеукраїнське свято народних традицій. «ПриватБанк» приєднався до загальнонаціонального свята, і в цей день у всіх відділеннях банку в Чернігівській області співробітники приймали клієнтів в традиційних вишиванках. Вже кілька років поспіль банківські співробітники змінюють загальноприйнятий дрес-код на традиційну вишиванку.

«Ми з радістю долучаємося до подібних акцій», — розповідає керівник Бахмацького відділення ПриватБанку Людмила Кіяшко – «У День вишиванки створюється особлива святкова атмосфера у відділеннях та відчувається гордість за наші традиції, культуру та історію. Це свято єднає нас та вкотре нагадує, що ми всі — українці, і в нас одна душа».

День вишиванки святкується в Україні 12-й рік поспіль. Вишиванка покликана зберегти споконвічні народні традиції, у народі її вважають святинею, оберегом та скарбницею народного багатства. У цей день кожен українець одягає вишиванку й виходить у ній на роботу, в університет, школу чи садочок. Приватівці зустрічають своїх клієнтів у вишитому вбранні і зичать кожному миру, тепла та добра!

Користуючися нагодою, ми вітаємо усіх наших клієнтів зі святом єдності, сили та самобутності! Миру нам усім, здоров’я та міцності!

Ще статті по темі

Back to top button