Суспільство

Чернігівській артистці призначено державну стипендію

Згідно з Указом Президента України від 9 листопада 2018 року № 359/2018, артистці драми Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка Колесниковій Любові Степанівні призначено дворічну державну стипендію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто, ймовірно, очолить Молодіжний театр

Любов Степанівна Колесникова народилася 1 липня 1951 року. На посаду артистки драми до Чернігівського театру імені Т. Г. Шевченка її було запрошено у 1978 році з Ніжинського українського драматичного театру імені М. М. Коцюбинського, де вона кілька років успішно працювала та показала великі творчі здібності в провідних ролях класичного та сучасного репертуару.

За 40 років роботи на чернігівській сцені актриса Л. Колесникова зіграла велику кількість різнопланових ролей у різножанрових виставах як класичного репертуару, так і сучасних драматургічних творів. Її творча палітра надзвичайно різнобарвна, що охоплює ролі від гостро комедійних до драматичних. Яскрава, колоритна, завжди правдива на сцені, вона в будь-якій ролі привертає до себе увагу щирістю і безпосередністю виконання, глибоким проникненням у суть сценічних образів.

Ще статті по темі

Back to top button