Суспільство

Чернігівський палац культури та відпочинку носитиме ім’я В’ячеслава Радченка

Міському палацу культури та відпочинку таки присвоять ім’я першого директора чернігівського підприємства «Хімволокно» В’ячеслава Радченка. Це станеться, можливо, на 27-й сесії міської ради, що відбудеться 28 лютого.

На погоджувальній раді в Чернігівській міській раді міський голова Владислав Атрошенко запевнив у цьому присутніх у залі представників міської ветеранської організації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Палац культури не будинок колгоспника», а новим посадам — зась

«У мене як у міського голови не було сумніву щодо доцільності і справедливості в такому рішенні, як присвоєння Палацу культури почесного імені В’ячеслава Радченка. Я не заперечую. Прошу депутатів, якщо немає якихось розбіжностей, юридичних моментів чи взагалі безглуздості в цьому рішенні, то чому б і ні?» — зазначив міський голова.

До речі, сьогодні в приміщенні Палацу культури відбулося обговорення щодо узгодження позиції в питанні увіковічення пам’яті В’ячеслава Радченка у назві цього закладу. У зустрічі взяли участь ветеранський актив із колишніх працівників  підприємства «Хімволокно» та колектив працівників КП «Міський Палац культури».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На реконструкцію міського Палацу культури витратять 24 мільйони

Після тривалої дискусії спільного рішення так і не було досягнуто. Крапку має поставити сесія міської ради.

Ще статті по темі

Back to top button