Суспільство

Чернігівський рибоохоронний патруль за тиждень викрив 53 порушення Правил рибальства

За тиждень із 10 по 17 грудня 2020 року Чернігівський рибоохоронний патруль зафіксував 53 порушення Правил рибальства. Так, складено п’ять протоколів за ч. 4 ст. 85 КУпАП (рибальство із застосуванням заборонених знарядь лову) та 40 протоколів – за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення Правил рибальства).

Крім цього, складено вісім актів виявлення безхазяйного майна, згідно з якими з водойм вилучено 13 кг риби та 23 од. сіток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині рибалка і мисливці порушили законодавство

«Всього в порушників вилучено 16 кг незаконно добутих водних біоресурсів та 32 од. заборонених знарядь лову. Нараховано штрафів на загальну суму 4 140 грн. Збитки, завдані рибному господарству України, становили 1 734 грн», – зазначив начальник Управління Держрибагентства у Чернігівській області Микола Каленюк.

Чернігівський рибоохоронний патруль нагадує, що з 1 листопада 2020 року на Чернігівщині діє заборона на вилов водних біоресурсів на зимувальних ямах. Із розташуванням зимувальних ям у водоймах на території області можна ознайомитися на інтерактивній карті за посиланням.

Від початку дії заборони рибпатрулем складено 88 адміністративних протоколів на порушників Правил рибальства на зимувальних ямах, накладено штрафів на загальну суму 8 080 грн.

Сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button