Суспільство

Чернігівським рибоохоронним патрулем викрито браконьєрів із 10 кілограмами незаконно добутої риби

4 квітня 2021 року в період нерестової заборони Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході спільного рибоохоронного рейду разом із представниками Національної поліції області на озері поблизу с. Ушня Менської громади викрито грубе порушення Правил рибальства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За тиждень викрито 29 порушень Правил рибальства

Так, два місцеві мешканці виловлювали рибу за допомогою заборонених знарядь лову – 2 од. сіток поріжних. У протизаконний спосіб порушники добули 10 кг риби: плітка – 47 екз., окунь – 25 екз.,лящ – 15 екз., щука – 9 екз., краснопірка – 4 екз., плоскирка – 3 екз. та білизна – 2 екз. Завдано збитків рибному господарству України у розмірі 10 914 грн.

На місце вчинення правопорушень було викликано слідчо-оперативну групу Корюківського РВП ГУНП у Чернігівській області.

Нацполіцією відомості про кримінальні правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушників складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ будуть направлені до Менського районного суду для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності. Водні біоресурси і заборонені знаряддя лову вилучено.

Чернігівський рибоохоронний патруль нагадує: якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства, незаконного придбання чи збуту водних біоресурсів або зберігання чи реалізації заборонених знарядь лову прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» патруля (099) 112-13-44та (0462) 93-75-57 (цілодобово).

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button