Суспільство

Чернігівці можуть дозволити собі омріяний відпочинок разом з ПриватБанком

Літо – пора відпусток і, звичайно ж, фінансових витрат на відпочинок. За даними експертів, серед українців набуває популярності відпочинок в кредит. Один із простих способів отримати гроші – скористатися кредитною карткою. З її допомогою легко оплачувати квитки на літак чи потяг та бронювати готелі.

У клієнтів ПриватБанку проблем із розміром кредитного ліміту не виникне, можна дозволити собі навіть поїздку за кордон, тим більше, картки банку підходять для будь-яких операцій за межами Батьківщини. Сума кредиту на картці «Універсальна» може сягати 50 тис. грн, на «Універсальній Gold» – 75 000. Розмір кредитного ліміту встановлюється кожному індивідуально. Зберігаючи власні гроші на рахунку, можна одержувати додатковий дохід у розмірі 10% річних на залишок.

Карткою «Універсальна» зручно розраховуватися в торгових точках, здійснювати оплату в Інтернеті й терміналах самообслуговування, знімати готівку в банкоматі будь-якого банку. Під час оплати за кордоном комісія за конвертацію коштів не стягується. Оформивши картку «Універсальна» та «Універсальна Gold», можна долучитися до програми винагород Mastercard, зареєструвавшись на сайті. Карткою можна оплачувати покупки за кордоном, отримувати і накопичувати бонуси, а потім обмінювати їх на цінні призи.

До того ж, власникам кредитних карт не доведеться переплачувати, якщо вони встигнуть погасити борг протягом пільгового періоду – 55 днів. Наприклад, в перших числах червня клієнт скористався кредиткою і зняв певну суму, погасивши борг до 25-го червня, проценти не нараховуватимуться.

Для отримання картки «Універсальна» достатньо пред’явити паспорт та ІНН. Процедура оформлення займає не більше 15 хвилин. Для власників карток «Універсальна» та «Універсальна Gold» діють унікальні програми «Оплата частинами» і «Бонус Плюс». Сплачуючи карткою «Універсальна» за покупки в магазинах-партнерах програми «Бонус Плюс», клієнт може заробляти гроші, адже отримує бонуси (до 20% від витрачених коштів). Тобто клієнт, при купівлі товару отримує знижку до 20%, а гроші з цієї знижки повертають на бонусний рахунок  клієнта, і ці гроші він може витратити, здійснюючи наступну покупку в магазинах-партнерах програми «Бонус Плюс». За допомогою програми «Бонус Плюс» можна купувати будь-які товари в аптеках, продуктових магазинах, гіпермаркетах будівельних матеріалів, ювелірних магазинах, магазинах одягу, білизни, їжу в кафе та ресторанах. Достатньо переконатися , що магазин являється партнером програми «Бонус Плюс», зайшовши на сайт та вибравши місто, в якому здійснюється покупка. Також завжди на дверях магазина-партнера є наклейка з полуничкою та заначеною знижкою на товар.

Програма «Оплата частинами» користується популярністю при здійсненні покупок у магазинах будівельних матеріалів і побутової техніки. Вона дозволяє оплачувати покупки поступово, при цьому кількість платежів або суму щомісячної оплати визначати самостійно, без переплати. Серед переваг сервісу – безкоштовне використання до 24 місяців ( 25 платежів), швидке оформлення покупки, можливість здійснення таким чином трьох покупок одночасно (в межах встановленої суми).

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button