Суспільство

Чернігівці не погоджуються із закриттям пошт у селах і звільненням листонош

*Актуально

Депутати «Нашого краю» у Чернігівській обласній раді виступили проти закриття стаціонарних поштових відділень у селах і звільнення листонош, що відбувається в рамках пілотного проекту ПАТ «Укрпошта».

Під час сесії Чернігівської обласної ради «Наш край» проголосував за звернення до уряду та ПАТ «Укрпошти» щодо необхідності перегляду реалізації пілотного проекту в регіоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати виступили проти підвищення ціни на газ для населення

Адже невдоволення жителів Чернігівщини викликає той факт, що поштові автомобілі, попри обіцянки керівництва «Укрпошти», прибувають до населених пунктів невчасно, а друковані видання часто доставляють передплатникам із тижневим запізненням. Унаслідок неузгодженості графіку роботи мобільного поштового відділення утворюються чималі черги і не всі охочі встигають вчасно сплатити за спожиті комунальні послуги чи скористатись іншими поштовими сервісами. Крім того, в липні цього року виникали серйозні затримки з отриманням пенсій та інших соціальних виплат через «Укрпошту».

Суттєве занепокоєння серед жителів області та редакторів районних газет виникає і через те, що із 1 липня розпочався перший етап зростання тарифів головної пошти країни на приймання та доставку періодичних друкованих видань за передплатою.

«Усе це свідчить про те, що пілотний проект потребує значного доопрацювання та удосконалення», – йдеться у зверненні депутатів.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button