Суспільство

Чернігівці просять з’єднати маршрутом два райони міста

Сполучення районів «Ремзавод» та «Подусівка», – петиція з такою назвою була створена у відповідному розділі на сайті Чернігівської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість заводу арт-платформа: нова петиція на сайті міськради

«Останнім часом через подорожчання проїзду в транспорті міста дуже важко працювати на «Подусівці», а жити в районі «Ремзаводу», бо в будь-якому випадку треба їхати з пересадками що туди, що назад, а це велика трата коштів і часу, адже чекати двох видів транспорту дуже довго. Прошу створити маршрут, який поєднував би ці райони міста!» – пише автор петиції Зоя Пономарчук.

До кінця збору підписів залишилось 29 днів.

Станом на 4 лютого петицію підписали 14 осіб із 250 необхідних.

Ще статті по темі

18 коментарів

    1. Я за можно запустит маршрут троллейбусній 2 от Подусовкі до Заза і один автобус вернуть 29 от Подусовкі до Заза тоже

    2. Я пропоную запустить спеціальний маршрут 11а троллейбусний от Подусовкі до Химволокно через Гагаріна, Любицькая, Івана Мазепа, поворот на ліво прямо потім поворот на право на проспект Миру, потім поворот на право на проспект Перемоги, потім поворот на ліво прямо через Івана Мазепа, і конечна Химволокно а обратно так само.Время работи на маршрут і окончания маршрут а з 05:10-22:35, на такой маршрут надо випустить 13 нових тролейбусів і старі можно випустить 2-5?

  1. А лутше с шерстянки через подусовку, ремзавод и до заза!

  2. Наконец то! Прекрасное предложение!!!

  3. Побыстрее, пожалуйста, восстановите маршрут

  4. Я пропоную з’єднати два маршрута 5 і 18 на єтих маршрут а їздять мало автобусів будет їхати через проспект Миру, потім поворот на ліво на Івана Мазепа, потім поворот на право на Любицькую, прямо потім поворот на ліво на Гагаріна, потім за маршрутом 35 автобуса і до конечной Рудка, а обратно так само потім поворот на право на Незавимостм потім до конечной Датського Мира.

  5. Главное,чтобы и Масаны как то захватить) а то 5 дней в неделю с пересадкой на работу с Ремзавода очень накладно получается(

Back to top button