Суспільство

Чернігівці проти пластикових пляшок на ринку

Заборонити використання поліетиленових пляшок для продажу молока на ринках, – петиція з такою назвою була зареєстрована у відповідному розділі на сайті Чернігівської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівці просять з’єднати маршрутом два райони міста

«Я неодноразово бачила, як бомжі чи алкоголіки витягують зі сміттєвих баків ці пляшки, а потім несуть їх на базар і продають молочникам по 1 грн. А молочники забирають ці пляшки додому та в них потім везуть молоко до Чернігова. І навіть якщо я приходжу зі своєю скляною банкою, проблема полягає в тому, що продавці під столом переливають із поліетиленових пляшок молоко в трилітрову банку і стверджують, що привезли з дому молоко в скляних банках. Органи контролю ринків закривають на це очі», – пише Тетяна Авраменко.

До кінця збору підписів залишилось 29 днів.

Станом на 4 лютого петицію підписали 17 осіб з 250 необхідних.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Тільки от в молочни павільйон приходять 5% покупців зі своїм посудом,а такі як Шановна Авраменко коли приходить зі своїм посудом ,то складається враження що вона дійсно прийняла ту банку від бомжа.Повірте це справді таке буває.

  2. Лучше организовать продажу таких новых бутылок, цена будет небольше гривны и что бы имела определенный рисунок и знак.

Back to top button