Суспільство

Чернігівці розповіли, як пережили перехід на зимовий час

Цього року традиційно в останню неділю жовтня вся Україна перейшла на зимовий час. Тож жителі Чернігівщини вже перевели свої годинники на годину назад.

Переведення годинників запроваджено задля економії енергії. Вважається, що таким чином людина під час робочого дня використовуватиме менше штучного освітлення. Чернігівці розповіли, що вони думають із приводу переходу та чи впливають на них зміни на циферблаті годинника.

 

Олеся ГордієнкоОлеся Гордієнко

Звісно, сумно, що вже літо офіційно закінчилося, однак скоро можна буде снігом помилуватися (дуже сподіваюся на це). Люблю переходи на зимовий час, бо завжди є можливість поспати довше. А в понеділок можна прокинутися наче пізніше і не проспати. Тож усе супер!

 

 

Діана МкртчянДіана Мкртчян

Із переходом на зимовий час форс-мажорів не було. Єдине, що завжди бентежить: ранні сутінки.

 

 

Марія ШевченкоМарія Шевченко

Зважаючи на те, що ми вже люди пенсійного віку, нам не треба жити за механічним годинником, ми живемо за біологічним… То загалом перехід на зимовий час на нас майже ніяк не вплинув: надто дошкуляють ці дууууже довгі вечори…

Загалом перехід на зимовий час вважаю ВЕЛИКОЮ, нічим не обґрунтованою дурницею!!!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі на Чернігівщині група ентузіастів дала друге дихання місцевому ставку

Ввадим БалінськийВадим Балінський

Відчув. Тому що в мене вдома один із годинників кожні пів години б’є. А кожну годину відбиває раз, два, три і так далі. І коли мені в суботу довелося переводити стрілки, я, мабуть, годину це робив, аби не пошкодити механізм. А цей годинник дуже старовинний, дістався ще від дідуся та бабусі.

 

 

Михайло ЖироховМихайло Жирохов

Як для кого, але особисто для мене та моєї родини перехід відбувся безболісно. Хоча саму практику переходів на зимовий час не підтримую і вважаю це радянською спадщиною, рудиментом.

 

 

Марія ДомашенкоМарія Домашенко

Перехід на зимовий час дався без проблем. Дискомфорту на фізичному рівні не відчуваю. Єдиний мінус тільки – що темніє за вікном тепер раніше.

 

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button