Суспільство

Чернігівці скаржаться на військових

Петиція зі скаргою на військових була створена у відповідному розділі на сайті Чернігівської міської ради.

«У центрі Чернігова розташована військова частина 8-й Чернігівський навчальний центр Держспецтрансслужби, щодня цілий рік вони спалювали величезну кількість дров, задимлюючи все навколо», – йдеться в петиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьки майбутніх першокласників створили петицію і просять підтримати

«Усе можна зрозуміти, воїни, захисники і т.д., але ж це не Середньовіччя, можна поставити бойлери й обігрівати воду для миття казанків після прийому їжі та інших потреб у добу технологій, прохання перевести цю військову частину в центрі Чернігова на нові технології і зменшити викиди в атмосферу та наші квартири шкідливих продуктів згоряння!» – пише автор петиції Ігор Оліфіренко.

До кінця збору підписів залишилось 28 днів.

Станом на 1 червня петицію підписали 5 осіб із 250 необхідних.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Челайн как всегда… заголовки жесть, чтобы подставить всех…
    Подача петиции — это не жалоба на Военных или Воинскую часть, а предложение и возможно финансирование для Воинской части и облегчение труда, всем тем кто занимается закупкой дров их разгрузкой, нагревом воды и тд и тп таким методом как сегодня!
    Можно всем этим заниматься на выездных учениях, полевой кухней баловаться и греть воду там для понимания процессов в случае реальной угрозы… Даже если вопрос не решится, будем справляться, так как и до этого справлялись, даже если это приносит реальный дискомфорт!
    Военным в любом варианте респект!!!

Back to top button