Суспільство

Чернігівці завалили будівельний паркан на вулиці Пухова

На місці майбутньої новобудови, що поряд із дитячим майданчиком і березовим гаєм, будівельники ще вчора звели паркан. Владці урочисто заклали капсулу нового будівництва «Укрсівербуду», де невелику частину квартир куплять атовцям за гроші з обласного бюджету.

Та мешканцям прилеглих багатоповерхівок сусідство з будівельним майданчиком не до вподоби. Та й у чернігівців неоднозначне ставлення до забудовника, що може влізти на територію гаю, чим створить тривалі незручності для людей.

Відомий активіст Олександр Гашпар на своїй сторінці у Facebook пише про непрозорі схеми виділення земельної ділянки під це будівництво. За його інформацією, ще влітку земля була у комунальній власності в постійному користуванні управління СБУ, та, за останніми даними, опинилася вже в руках держави в особі облдерджадміністрації. Хоча жодного рішення про передачу міська рада не приймала.

Уночі паркан навколо майбутнього будівництва був зруйнований. А в соцмережах чернігівців закликають у суботу провести мітинг проти будівництва.

Ще статті по темі

Back to top button