Суспільство

Чернігівці знову скаржаться на воду з кранів

За березень від чернігівців надійшло 18 скарг і звернень до КП «Чернігівводоканал» щодо якості надання послуг з водопостачання.

З них половина нарікали на якість питної води, інші — на низький тиск.

Про це повідомили в прес-службі підприємства.

Так, мали місце скарги  на низький тиск подачі води на вул. Доценка, вул. Льотна, вул. Кошового, пр. Миру, вул. Щорса, вул. Шевченка, вул. Земська (Ордженікідзе). За цими адресам виникає необхідність у ревізії вузлів  вводу і прочистці внутрішньо-будинкових  та  внутрішньо-квартирних водопровідних мереж.

 

На вул. Льотній (Червоногвардійська), вул. Попова, вул. І. Мазепи (Щорса), вул. Войкова, вул. 1-й Гв. Армії, вул. Доценка мало місце короткотривале погіршення якості води через аварійні ситуації.  До житлових організацій, яким належать дані будинки, були  надані телефонограми щодо виконання промивок  внутрішньо-будинкових мереж водопостачання, разом з службою водопровідних мереж.

Також, службою водопровідних мереж КП «Чернігівводоканал» після усунення наслідків аварійних та ремонтних робіт, для покращення якості води яка подається у багатоповерхові будинки, виконано 79 промивок магістральних водоводів та вводів до будинків.

Джерело: val.ua

Ще статті по темі

Back to top button