Суспільство

Чернігівців шокували умови життя сліпих (Фото)

Чернігівка Олена Пономаревська на своїй сторінці у Facebook виклала приголомшливі світлини, який вигляд усередині має гуртожиток, у якому живуть сліпі люди. Та ще більше ніж нелюдські умови містян вразив щемливий пост, який написала жінка.

«У нас у Чернігові є товариство сліпих, живуть вони в гуртожитку біля міського саду. Вони нікому не потрібні – ні місту, ні їхньому керівництву. Живуть у страшних, просто нелюдських умовах. На фото чоловік повністю сліпий (я думаю, його багато хто бачив), звуть Льоня. Він як дитина наївний, дуже добрий. Коли я потрапила до них у гуртожиток уперше, у мене був шок, просто дикий шок, як вони там живуть у таких умовах. Коли вперше зайшла в кімнату до Льоні, мене охопив моторошний жах від того, як живе ця повністю сліпа людина. Він узяв мене за руку (а рука у нього як у 10-річної дитини) подякував за речі, які принесла. У мене на очі навернулись сльози. Потом запитала: може, він чогось хоче смачненького або просто щось йому купити і принести. Коли я почула його відповідь, що йому нічого не потрібно, що у нього все є і він найщасливіший, мене просто прорвало, я ридала як маленька дитина від почутого. ГОСПОДИ, ЯК ТАК ….. ????????

Хочу звернутися до всіх, хто робив ремонт або буде робити, у кого є старі столи або тумбочки, речі, які не носяться, віддати цим людям (Льоня там не один сліпий)

Може, наші депутати або міська влада хоч якось зможуть допомогти цим бідолахам???

Це пост однієї доброї волонтерки! Я їй дуже вдячна за її доброту і любов до людей!!! Фото Льоні скачати не встигла», – йдеться в пості.

Чернігівців публікація не залишила байдужими, під нею вже є багато різних коментарів. Знайшлись і люди, які хочуть допомогти.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button