Суспільство

Чернігівцям на замітку: як оговтатися після гучного святкування

Народні засоби від похмілля користуються популярністю серед населення в наші дні так само, як і багато років тому. Любов і визнання пояснюються ефективністю, нешкідливістю та доступністю.

♦ Кращий засіб – це, звісно, час. Вимкніть всі засоби зв’язку з зовнішнім світом і дайте можливість організму самому очистити кров від токсинів. Обійміть улюблену подушку, закутавшись в тепле покривало і лягайте спати!

♦ А якщо виспатися вам не вдалося, тоді бігом у душ. Вода повинна бути не крижаною, як усі звикли думати, а теплою. Кращим варіантом стане контрастний душ. Зміна холодної та теплої води значно швидше приведе вас до тями, аніж просте умивання холодною водою.

♦ Вода, вода і ще раз вода. Алкоголь – сильний сечогінний засіб. Організм зневоднений, дайте йому напитися. Розбавте мінеральну воду з соком лимона і пийте скільки забажаєте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американського чоловіка, копалку та фідер: оригінальні бажання чернігівців на Новий Рік

♦ І не забувайте про вітамін С. Алкоголь, як будь-який інший сечогінний засіб, активно виводить із сечею багато калію. А що у нас є джерелом калію? Правильно, цитрусові.

♦ Сік, особливо фреш, а не з магазинних пакетиків, допоможе підняти рівень цукру в крові та суттєво полегшить симптоми похмілля. Немає під рукою апельсинового соку, пийте томатний.

♦ Добре приводить до тями стакан кефіру, змішаний навпіл із мінеральною водою.

♦ Розчиніть у склянці мінеральної води 2 чайні ложки свіжого лимонного соку та чайну ложку цукру. Пийте повільно, цей напій допомагає стабілізувати рівень цукру в крові.

♦ Ліки, які рятують протягом уже кількох сотень років – це наш улюблений розсіл. Особливо доречний сік квашеної капусти.

Ще статті по темі

Back to top button