Суспільство

«Чернігівводоканал» просить усіх повідомляти про помічені витоки води

Комунальне підприємство «Чернігівводоканал» застосовує всі наявні сили і засоби для ліквідації пошкоджень водопровідних мереж, завданих обстрілами і бомбардуваннями нашого міста російськими військами. Але пошкоджень дуже багато, в тому числі й на ділянках великих діаметрів. Особливо це стосується районів, які зазнали артилерійських і бомбових ударів.

Робиться все можливе, але через постійне виникнення нових поривів і витоків води на пошкоджених мережах у місті доводиться знову і знову знижувати тиск у трубах і перекривати водопостачання для окремих будинків, груп будинків і навіть цілих кварталів. Щодня додається до двох десятків поривів, особливо після підвищення тиску в мережі.

Тож сподіватись на повне відновлення безпроблемного централізованого водопостачання в місті ще рано. КП «Чернігівводоканал» просить чернігівців з розумінням ставитися до ситуації, в якій знаходиться все місто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорожники продовжують розчищати траси на Чернігівщині (Фото)

Усіх містян просять допомагати в тому, щоби про нові витоки води підприємству ставало відомо якнайшвидше. При виявленні витоку води (провалів ґрунту, підтоплень, потоків тощо) — повідомте про це аварійно-диспетчерську службу КП «Чернігівводоканал» за номером телефону  0800-50-50-51.

Також з метою інформування населення Чернігова про ті пориви, які вже виявлені і ремонтуються або чекають ремонту, Чернігівводоканал розмістив на інтернет-сторінці підприємства інтерактивну карту поривів:

https://water.cn.ua/map

Інформація на ній актуальна, оновлюється двічі на день. За допомогою цієї карти можна, наприклад, самостійно дізнатися, чи вже відомо підприємству про те пошкодження мереж, яке мешканець міста щойно побачив або яке є у його мікрорайоні. Абож: якщо в будинку відімкнули воду – можна побачити, чи є поряд аварійна ситуація та ремонтні роботи.

Нагадуємо, що оперативно всю актуальну інформацію для споживачів КП «Чернігівводоканал» оприлюднює наразі на сторінці підприємства в мережі Facebook.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради за інф. КП «Чернігівводоканал»

Ще статті по темі

Back to top button