Суспільство

Чиновник Чернігівської ОДА декларує мільйони

Електронні декларації показують чимало цікавих нюансів із життя чиновників. Звісно, всіх таємниць цей механізм не розкриває, але дещо все ж стає доступним для всіх.

Начальник управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації Богдан Нечепа вказав у своїй декларації, що володіє готівкою в розмірі 360 000 гривень і 74 000 доларів, що в сукупності становить майже 2 мільйони 250 тисяч гривень.

11

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екологи назвали винних в екокатастрофі на Острі (Відео)

Окрім того, в документі вказано, що дружина чиновника Інна Нечепа у 2017 році отримала дохід від підприємницької діяльності в розмірі 1 мільйон 301 тисяча 800 гривень.

222

Відомо, що Богдан Нечепа є кінцевим бенефіціарним власником (контролером) таких фірм: ТОВ «Монтаж-Енергобуд», ТОВ «Агроінвест Сіверщини», ТОВ «Еко Енерго Інвест».

За даними реєстру юридичних та фізичних осіб, його дружина Інна Нечепа займається виробництвом робочого одягу, оптовою торгівлею одягом і взуттям, фармацевтичними товарами, наданням послуг перукарнями та салонами краси (основний), а також неспеціалізованою оптовою торгівлею.

Ще статті по темі

Back to top button