Суспільство

Гаражі роздору, зіркове турне та вибори в громадах: інфозвіт за 21 жовтня

Чернігівське тролейбусне управління наступного року для нормального функціонування потребує 48 мільйонів гривень. На сьогодні підприємство за місяць заробляє на квитках 2 мільйони 200 тисяч гривен.

Автобуси, придбані на тендері для шкіл області, виявилися сумнівної якості. Вони не пропрацювали й місяця. Підозрюють, що під виглядом нових машин продали старі.

Чернігівці проти металевих гаражів. На їх місці хочуть бачити дитячі майданчики.

З України до Росії намагались вивезти комплектуючі до «Бука». «Допомогти» бойовикам хотів пасажир потяга Київ – Санкт-Петербург.

Неподалік села Красного, за кілька метрів від траси Київ – Чернігів, водій трактора виявив 7 мін. Піротехніки знайшли ще 67.

У Носівці вже заговорили про вибори. Голову Мринської об’єднаної територіальної громади обиратимуть уже 11 грудня 2016 року.

На Чернігівщині вітають кабмінівську ініціативу з грошової компенсації за житло.

Антимонопольний комітет вирішив перевірити тендер на закупку 10 тролейбусів для Чернігова.

«Політнична біднота» Чернігівщини одностайно підтримала пропозицію щодо збільшення своєї зарплати. Оплата за роботу нардепів збільшиться вдвічі.

Сьогодні, 20 жовтня, Всеукраїнський день боротьби із раком молочної залози. Чернігівські медики закликали представниць прекрасної статі перевірити своє здоров’я.

До Ніжина завітав відомий музикант, лідер поп-рок-гурту «Антитіла» Тарас Тополя. У старому корпусі Ніжинського державного університету імені Гоголя він зустрівся зі студентами.

У Семенівці безкоштовно виступить лідер популярного рок-гурту Сергій Василюк.

Ще статті по темі

Back to top button