Суспільство

Городнянські соцпрацівники отримали нові велосипеди

1 серпня соціальні працівники КУ «Центр надання соціальних послуг» Городнянської міської ради отримали чудовий подарунок — новенькі велосипеди. Всього фонд «Save the Children» передав Центру 48 веломашин. З них 47 для соціальних працівників і один —для медичної сестри.

Про це повідомляє міська рада.

14 соцробітників міста отримали їх ще днями, а також велосипеди були доставлені у найвіддаленіший Володимирівський старостат. Решта роз’їдуться по старостатах громади найближчим часом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коропська громада отримала в подарунок карету «швидкої» (Фото)

Фонд «Save the Children», співпрацюючи з міською радою, не вперше надає допомогу Городнянській громаді. Зокрема, першою хвилею була грошова допомога жителям Сеньківки, чиї будинки знаходяться в зоні постійних обстрілів, для можливості переїзду та винаймання житла в більш безпечному місці. Допомога надавалась в розмірі 100 доларів на зареєстровану людину в місяць одразу в сумі, еквівалентній трьом місяцям. Нині на таку допомогу очікують жителі вулиці Лісової, чиї будинки постраждали від обстрілів. Є й інші напрямки співпраці, які зараз втілюються в життя.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button