Суспільство

Чоловічі букети: які квіти подарувати чоловіку

Чи доречно купувати чоловікам квіти в подарунок? Багато хто з нас нерідко ставить перед собою таке питання. А відповідь на нього дуже проста: чому б і ні. Варто лише згадати про наші традиції, наприклад, щороку ветерани отримують в подарунок гвоздики. Переможці спортивних змагань також стають власниками не тільки кубків та медалей, але й букетів. А скільки квітів отримують актори, співаки, зірки балету та інші артисти чоловічої статі. Але ж інші чоловіки, по суті, нічим від них не відрізняються. Квіти подобаються всім без винятку. Тому, якщо ви хочете зробити чоловікові приємний і водночас ні до чого не зобов’язуючий подарунок, сміливо вирушайте у квітковий салон, а ще краще — завітайте на сайт компанії flowers.ua. Флористи компанії знають всі тонкощі квіткового етикету, а тому зможуть вдало скласти чоловічі букети, які кур’єри швидко доставлять за вказаною адресою. Не сумнівайтеся, квіти для композицій завжди найсвіжіші, а оформлення букета вище усіляких похвал. Доставка квітів по всіх обласних центрах країни безкоштовна.

Кілька основ квіткового етикету

Отже, на питання про те, чи презентують чоловікам квіти, може бути дана тільки одна-єдина позитивна відповідь. Але все ж є певні правила квіткового етикету, яких слід дотримуватися, вибираючи подарунок для чоловіка. Класичні правила етикету свідчать, що дівчина може дарувати квіти чоловікові тільки в тому випадку, якщо він — винуватець урочистої події (ювіляр, артист, у якого прем’єра виступу тощо). Також дівчині не рекомендується дарувати квіти чоловікові, який молодший за неї. Однак сучасні канони етикету не накладають жодних обмежень щодо цього приводу, проте загальноприйнятих правил все-таки варто дотримуватися.

51 роза

З якого приводу чоловікам дарують квіти?

  1. День народження або ювілей, інші свята та події. Квіти для чоловіків доречні в якості подарунка до будь-якого приводу: успішне завершення робочого проєкту, підвищення по кар’єрних сходах, спортивне досягнення, новосілля та ін.
  2. Якщо мова йде про коханого хлопця або чоловіка, то квіти буду цілком доречним подарунком на День святого Валентина, річницю весілля або відносин, День чоловіка і День захисника України. Втім, коли мова йде про кохану людину, всі правила автоматично стають зайвими. Тільки ви знаєте рідного чоловіка так, як ніхто інший. Поступайте як підказує вам серце.
  3. Професійне свято, ювілей начальника. Тут все дуже просто, тим більше якщо подарунок колективний, квіткова композиція буде вельми доречною. В іншому випадку зазирніть в розділ «Ділові букети» на сайті компанії Flowers.ua.

  Які квіти дарують чоловікам?

У цьому питанні багатьом на думку відразу приходять гвоздики. Ці квіти строгі, лаконічні та часто виступають подарунком для чоловіка. Однак не лише гвоздики можна презентувати сильній статі. Наприклад, навряд чи ваш бос оцінить букет з гвоздик, якщо у нього ювілей 50-ліття. Погодьтеся, в такому випадку букет з 51 троянди буде набагато більш актуальним. Що стосується сортів рослин, то традиційно «чоловічими» вважаються гладіолуси, антуріуми, дельфініуми, жоржини, кали та навіть орхідеї. Але тут важливу роль відіграє і відтінок пелюсток. Так, ніжні кольори є скоріше жіночими. У подарунок чоловікові краще вибирати бордові, фіолетові, сині, білі або червоні квіти. Загалом, гарно підійдуть всі яскраві й насичені відтінки.

букет ирис

Кімнатні квіти в подарунок чоловікові

Існують і певні рослини в горщиках, які доречно подарувати чоловікові на якесь свято. Головне, щоб кімнатна квітка була невибагливою. Хорошим варіантом стане деревце бонсай, лимон, лаврове дерево і товстянка, яка за повір’ям приносить власнику гроші.

Зручне замовлення і своєчасна доставка квітів

Якщо ви зібралися купити чоловічі квіти, професійні флористи сервісу Flowers.ua із радістю прийдуть на допомогу. А, якщо ви виберете послугу «Індивідуальне замовлення», то вони сформують квіткову композицію з урахуванням всіх правил і канонів, щоб ні ви, ні одержувач не потрапили в незручну ситуацію при привітанні. Купити квіти на сайті або через фірмовий додаток можна в будь-яку годину дня і ночі. А оплата замовлення можлива в будь-якій зручній для вас валюті за допомогою однієї з популярних світових платіжних систем. За умови оплати заявки в першій половині дня, вже до вечора букет або букет з подарунками гарантовано буде в руках адресата. Поспішайте замовити квіти вже сьогодні, і професійна команда фахівців Flowers.ua точно вас не підведе.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button