Суспільство

Де у Львові замовити лапшу Вок з безкоштовною доставкою?

Якщо потрібен ситний та смачний обід, варто замовити лапшу Львів. Це незвичайна східна страва, яка готується досить швидко. Завдяки цьому не доводиться чекати свої замовлення надто довго. Одним із найпопулярніших закладів, що дає змогу спробувати Вок, є Суші Мастер. Ця мережа працює лише з перевіреними постачальниками, тому смак страви завжди на висоті. Завдяки цьому лапша Вок може стати для вас однією з найулюбленіших позицій в меню.

Особливості лапші Вок

Вок – це лапша, в основі якої рисове борошно. В якості доповнень використовують овочі, рибу, морепродукти або м’ясо. Доволі часто ця страва має гостру заправку. Традиційно її подають в невеликих пластикових або картонних коробочках, які використовують в якості тарілки.

Одна з головних причин популярності цієї страви полягає в простоті та швидкості приготування. При цьому в процесі використовують мінімальну кількість олії, тому лапша не надто калорійна. В Суші Мастер цю страву можна замовити з такими додатками як:

  • овочі;
  • курка;
  • морепродукти;
  • телятина.

Розміри порцій теж можуть бути різними, тому можна обрати той варіант, який дозволить насолодитись смаком та втамувати голод. Завдяки особливій технології приготування, страва готова до вживання через 10-15 хвилин. Кухар лише додає до неї спеції та соус та передає кур’єру.

Завдяки невеликій кількості олії та недовгій термічній обробці, цю страву можна вважати нешкідливим фаст-фудом. До того ж, лапша вок має незвичайний але приємний смак, який буде до душі багатьом.

image2

Вок від Суші Мастер

Суші Мастер – це відома мережа ресторанів, яка працює на доставку та самовивіз. Завдяки цьому ціни тут більш доступні, ніж в звичайних закладах. В місті працює декілька точок цієї мережі, тому замовлення передають в найближчу до клієнта. Завдяки цьому його привозять максимально швидко. До того ж, приготування страви розпочинають лише після підтвердження замовлення, тому покупець отримує абсолютно їжу свіжою.

Також можна зробити передзамовлення та обрати час доставки. Це зручно, якщо ви запрошуєте гостей та хочете бути впевненими, в тому, що страви будуть свіжими та приїдуть вчасно. В будь-якому випадку кур’єр не примусить себе чекати, а їжа буде на 100 % свіжою та з правильною температурою. За бажанням замовлення можна забрати самостійно. Зазвичай воно готове вже через півгодини після оформлення покупки, тому це дає змогу зекономити час та зручно, якщо ви знаходитесь поряд.

Окрім швидкої доставки та великого різноманіття страв ресторан пропонує доступні ціни. Також тут регулярно проводяться акції, що дають змогу добре зекономити. Навіть коли одна вигідна пропозиція припиняє діяти, їй на зміну приходить інша, тому потрібно стежити за оновлення в категорії «Акції», або підписатись на розсилку повідомлень від Суші Мастер. Також спеціальні ціни діють для іменинників. Вони можуть зробити замовлення зі знижкою 20 %.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button