Суспільство

Деклараційні «сюрпризи» Сахневича: нові пункти в житті чиновника

Нещодавно перший заступник голови Чернігівської ОДА Леонід Сахневич через конфлікт із прем’єр-міністром змушений був розпрощатися із «хлібною» посадою. Але за борт професіонала не викинули – довірили керувати чернігівським комунальним підприємством «АТП-2528».

На нову роботу чиновник змушений був подавати і «свіжі» деклараційні дані.

Згідно з електронною декларацією, Леонід Сахневич влітку 2016 року обзавівся новою квартирою в Чернігові (володіють квартирою разом із дружиною). Нерухомість площею 118 квадратів пан Сахневич придбав за 591 тисячу 500 гривень.

СКРІН_1

 

Для розуміння – 118 квадратних метрів (так звана елітна квадратура) – це 4-5-кімнатна квартира.

На дружину також задекларована квартира (102,1 м кв), придбана в Чернігові в грудні 2011 року.

На роботу Сахневичі, очевидно, їздять у тролейбусах, адже в декларації про автомобілі нічого не вказано. Хоча в декларації за 2015 рік було вказано, що подружжя має іномарку «Toyota Camry» (задекларована на дружину – Сахневич Ларису).

 

 

СКРІН_2

Цікаво також, що в «новій» декларації Леоніда Сахневича в пункті «ДОХОДИ, У ТОМУ ЧИСЛІ ПОДАРУНКИ» вказано, що його син подарував йому і дружині 300 тисяч гривень.

 

СКРІН_3)

Нічого особливого – щедрий подарунок батькам, які після купівлі квартири за понад півмільйона гривень ледве кінці з кінцями зводять.

Хто такий Сахневич Олександр Леонідович? Інформації про цю людину фактично немає. У Реєстрі фізичних та юридичних осіб є відомості про підприємця з Києва.

СКРІН_4

Можливо, це і є син одіозного чернігівського чиновника.

Заслуговує окремої уваги також схема «співпраці» Лариси Сахневич із комунальним підприємством «Чернігівське міжміське бюро технічної інвентаризації». Але про це – вже в наступних публікаціях.

Хоча є інформація, що пані Лариса — вже колишня дружина Леоніда Сахневича, тому в декларації за 2017 рік ми побачимо ще багато цікавого.

Ще статті по темі

Back to top button