Суспільство

День міста у Чернігові святкуватимуть без традиційного великого концерту на площі

День міста Чернігова відбудеться, але без масштабної концертної програми на Красній площі. Про це повідомив чернігівський міський голова Владислав Атрошенко на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні, 17 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині перенесли святкування 200-річчя гоголівського вишу

«З огляду на підвищені ризики захворювання більшої кількості людей на COVID-19, ризики скупчення людей і передачі хвороби від людини до людини, ми ухвалили рішення цього року з нагоди святкування Дня міста не проводити масовий концерт на центральній площі міста Чернігова. Тобто в нас свято буде, всі ми будемо святкувати, але вдома, не в колективному форматі», — наголосив він.

Владислав Атрошенко також повідомив, що загальноміські заходи проходитимуть без великої кількості людей. Зокрема, впродовж дня відбудеться парад оркестрів. Час і місце проведення наразі уточнюється.

Крім того, міський голова запропонував вивчити правовий бік питання щодо можливості влаштувати ввечері феєрверк, але тільки до Дня міста. Відповідні зміни треба буде внести до рішення виконкому.

Нагадаємо, що таке рішення, а саме про тимчасову заборону використання піротехнічних виробів (салютів, феєрверків та інших) на території міста Чернігова, було ухвалене у 2014 році.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button