Суспільство

День танкіста, джазовий фест та рекорд України: новинний дайджест Чернігівщини за 11 вересня

Студент Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Костя Мухомодєєв встановив новий рекорд України.

Практикуючий чернігівський психолог Тетяна Глюк дає поради, які можуть знадобитись кожному для виваженого та правильного прийняття важливих рішень у житті.

Вчора, 10 вересня, напередодні Дня танкіста, начальник Генерального штабу – Головнокомандувач ЗСУ генерал армії Віктор Муженко нагородив переможців конкурсу на кращий танковий взвод Збройних Сил України.

У міському парку культури та відпочинку відбувся холі-фест, присвячений Дню фізкультурника. Свято фарб – класна емоційна розрядка, що підвищує настрій і заряджає позитивом.

Вибухи, постріли – майже справжні бойові дії розгорнулись на полігоні в Чернігівській області. Так курсанти навчальної методичної роти 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних сил України відсвяткували рік від дня створення.

Уже всьоме до північної столиці України приїжджають гості, чисельні шанувальники джазової музичної імпровізації, а місто поринає в чарівну атмосферу фестивалю.

Незаконна вирубка лісів – це ні тільки мільйонні збитки для держави, а й  значна шкода для навколишнього середовища. А тому на Чернігівщині встановлюють жорсткий контроль за вирубкою дерев.

 



Ще статті по темі

Back to top button