Суспільство

Департамент сім’ї, молоді та спорту ОДА звинувачують у корупційних схемах (Документи)

Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації та її директорку Ніну Лемеш звинувачують у корупційних схемах.

Факти можливої корупції оприлюднила громадська організація «Єдиний Чернігів» на засіданні Громадської Ради при ОДА.

Зазначається, що Лемеш і департамент звинувачують у фінансуванні сумнівних проєктів, зокрема за програмою «Молодь Чернігівщини», фінансуванні подвійних організацій, непрозорого розподілу бюджетних коштів, монофінансування окремих видів спорту та нефінансування інших.

«Наша організація на засіданні Громадської ради при ЧОДА оприлюднила факти можливої корупції в Департаменті сім’ї, молоді і спорту ЧОДА. От тільки невеличка підбірка для вашої уваги, зокрема, про табір, у якому за бюджетні кошти департаменту відпочивали чернігівські діти та який Лемеш називала зразковим, і про «марафон», що відбувався паралельно з марафоном Нової пошти на День міста, про в 9 (!) разів завищені транспортні послуги та фінансування «вигулювання» киян за чернігівські гроші. Чекаємо тепер розпорядження про створення комісії», — зазначається в повідомленні ГО.

Тож Громадська рада звернулася до голови Чернігівської ОДА Андрія Прокопенка з проханням провести комплексну перевірку Департаменту із залученням держаудиту.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button