Суспільство

Депутат Чернігівської облради від «Нашого краю» посприяв вирішенню транспортної проблеми в Носівці

*Актуально

Депутат Чернігівської облради від «Нашого краю» Сергій Баришовець посприяв вирішенню транспортної проблеми в Носівці.

18578737_626927410848466_1892421534_n

Як повідомив депутат, значна частина жителів Носівської об’єднаної територіальної громади працює в Києві. Щодня упродовж десятиліть люди звикли добиратися до столиці електропотягом № 6903 «Носівка – Київ Волинський».

Кілька місяців тому носівчани постали перед неабиякою транспортною проблемою: електропотяг змінив свій рух, і Носівка припинила бути кінцевою зупинкою, а електричка приходила з Ніжина уже вщерть заповнена пасажирами.

Людей обурив і той факт, що про зміну маршруту електропотягу їх ніхто не повідомив. Дізнались вони про це вранці на зупинці, коли вперше приїхала переповнена електричка. На сайті ПАТ «Укралізниця» жодних змін у розкладі зазначено не було.

18600716_626927420848465_694981736_n

«Жителі Носівки звернулися із проблемою до мене, а я у свою чергу підготував звернення до народного депутата України Валерія Давиденка. Адже проблема дійсно була нагальна і непокоїла багатьох. До речі, сотню підписів під зверненням до народного обранця в Носівці назбирали менше ніж за півгодини», — розповів Сергій Баришовець.

Валерій Давиденко оперативно на це відреагував та написав депутатське звернення до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана і керівника ПАТ «Укрзалізниця» Войцеха Бальчуна.

«І ці дії мають позитивний результат. Спільними зусиллями вдалося вирішити цю транспортну проблему, і вже з 15 травня електропотяг курсує за своїм звичним маршрутом із кінцевою станцією в Носівці», – повідомив депутат обласної ради від «Нашого краю».

Жителі Носівської ОТГ задоволені тим, що знову можуть без проблем добиратися до роботи та дякують усім, хто доклав зусиль для спільного вирішення цього важливого питання.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button