Суспільство

Депутат Сновської міськради пропонує проєкт із благоустрою села

*Актуально

Депутат Сновської міської ради від партії «НАШ КРАЙ» Павло Солодовник пропонує втілити проєкт із благоустрою території у центрі села Кучинівка.

Як повідомив депутат, він подав цю пропозицію на включення до Програми соціально-економічного розвитку Сновської громади на наступні роки і сподівається спільними зусиллями влади та громадськості створити місце для відпочинку молоді, людей старшого віку та локацію, що суттєво прикрасить центр села.

Павло Солодовник пропонує провести благоустрій території у центрі села Кучинівка, де нині розташована клумба – від асфальтованої дороги до дороги поблизу церкви. Депутат Сновської міськради насамперед пропонує обгородити цю територію невеликим парканом, вимостити бруківкою, закласти там невеликий сквер, де встановити лави для сидіння, сміттєві урни, висадити квіти. А ще, на думку Павла Солодовника, обов’язково у центрі Кучинівки необхідно встановити систему відеоспостереження, аби попередити будь-які вандальні дії.

Депутат від «Нашого краю» не виключає, що проєкт може мати поетапну реалізацію. Крім того, для деталізації проєкту необхідно провести громадські слухання, аби дізнатися думку людей з цього питання. Водночас на сторінці депутата у соціальній мережі його пропозиція вже отримала схвальні відгуки.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button