Суспільство

Депутати Чернігівської міськради хочуть припинити наркотрафік у мережі Інтернет

Депутати міськради хочуть припинити наркотрафік в інтернеті, що останнім часом набув популярності на Чернігівщині. Депутати, зокрема, обурені тим, що нині будь-хто може вільно придбати наркотики чи психотропні речовини в Мережі, прочитавши на фасадах багатоповерхівок напис із посиланням на сайти та номери телефонів у месенджерах, де можна здійснити покупку.

Свою стурбованість обранці виклали у спільному зверненні до Президента України, Генерального прокурора України, міністра внутрішніх справ України, за яке проголосувало 27 депутатів на 30-й сесії 17-го скликання міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати попросили в Гройсмана і Парубія грошей для чернігівських медиків

Вказавши у зверненні на бездіяльність правоохоронних органів, депутати Чернігівської міської ради просять запобігти реалізації та розповсюдженню наркотичних і психотропних засобів через мережу Інтернет.

«Зважаючи на велику кількість звернень обурених батьків, педагогів загальноосвітніх і вищих навчальних закладів міста, які глибоко занепокоєні поширенням наркотичних речовин, треба констатувати факт певної бездіяльності правоохоронних органів у цьому напрямі. На сьогодні ситуація з обігом наркотиків через мережу Інтернет є загрозливою не тільки в місті Чернігові, а й в усіх регіонах України, оскільки в сучасному суспільстві майже кожен неповнолітній має можливість виходу в інтернет, де обіг наркотиків є фактично вільним. Масштаби та тенденції подібного типу обігу наркотичних засобів вражають, збільшуються і лякають своїми наслідками.

Продаж наркотиків через інтернет становить величезну небезпеку та потребує невідкладної і першочергової уваги правоохоронних органів. Сподіваємось на Вашу рішучу позицію з цього приводу та термінові заходи з припинення торгівлі наркотиками», – йдеться в депутатському зверненні.

Ще статті по темі

Back to top button