Суспільство

«Місто легенд» – застаріло: для Чернігова шукають нові слогани

Чернігівський активіст Сергій Гривко виступає за створення робочої групи, яка організувала б пошук нових лозунгів для міста.

Він уже відніс звернення з цією пропозицією до міської ради.36623045_824015084459023_1298349599760580608_n

За словами Сергія Гривка, в Чернігові відчувається критична необхідність розробки додаткових «Цікавинок/слоганів».

«Місту потрібно мати ціль – куди йти. Слоган «Місто легенд» уже не діє… Тобто він на якомусь етапі почав розвиватись, а потім видохся. Дуже мало що робиться для цього, навіть не вигадують нових легенд. Уже не кажу про реконструкцію могили князя Чорного, куди туриста неможливо привести», – розповідає він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Пшик» по-чернігівськи: чому до міста легенд не їдуть туристи

Тому якщо хтось має гарні ідеї, можна надсилати автору звернення.

Ще статті по темі

8 коментарів

  1. «Крохмаль-сіті», «Фонтан поліс»…

  2. Може замість того, щоб вигадувати нові слогани, краще реконструювати історичні надбання, і тоді люди будуть приїзджати на них подивитись. Вони ж на слогани не подивляться.

    1. І це насправді також потрібно! але додаткові і паралельні слогани потрібні, щоб розбудовувати місто в відповідному напрямку та стилі.

      1. Якось ви забули позвати у вашу групу хоч одного спецiалiста з брендiнгу, вiн би мiг вам багато чого цiкавого розповiзти. Наприклад, що такими дiями ви не пiдвищете впiзнаванiсть, а навпаки.

  3. мер-асфальтоукладчик, мер-зупинко-будівник, мер-гаражо-ломатель, ломако-де-майорка, мер-базаро-отжиматель, ….

  4. Сашко, ще група не створена, тільки направлено звернення. Якщо вона буде створена, то будуть зватись всі охочі попрацювати. =)

  5. Будівництво доріг, очищення міста від «бруду» і всього іншого, для Людини, яка любить Чернігів, це правильна справа. А що Ви зробили для ЧЕРНІГОВА?

  6. не там шукаєте . нових легенд до біса , знаю особисто автора багатьох , навіть не легенд а бувальщин

Back to top button